Winkel met zorg

In onze gezellige boerderijwinkel vind je allerlei producten van onze boerderij en meer. Vaak staat een van onze deelnemers samen met een begeleider in de winkel om de klanten te helpen. Het bijvullen van de planken, zorg dragen dat alles netjes staat en nog veel meer taken behoren tot de dagbesteding.

Winkel met biologische groente

Wat je kunt vinden in onze biologische boerderijwinkel

Winkel Landjuweel de Hoeven

Kleine supermarkt

We hebben in de winkel van alles waaronder onze verse zuivel, groente, fruit en eieren. Daarnaast verkopen we gedroogde kruiden en zaadjes uit eigen tuin en vlees en kaas van onze eigen koeien. We hebben van collega boeren jam, meel, sapjes en andere ingemaakte producten. Lekker, biologisch en gezonde producten dus!

Zelfgemaakte decoratie en cadeaus

Handgeschepte kaarten en cadeaus

Onze deelnemers vinden het leuk om zelf dingen te maken en we bedenken graag wat nieuws. Zo versnipperen wij al het gebruikte papier en maken hier opnieuw papier van waar we leuke dingen mee maken, zoals kaarten. Creativiteit ten top, dus kom langs als je iets bijzonders cadeau wilt geven. Mocht je een cadeaupakket willen met of zonder thema, dan stellen wij met zorg een mooi pakket voor je klaar. Gun ons minimaal 2 werkdagen om het pakket voor je samen te stellen.

Weetjes over de winkel

Onze bloemen uit de tuin, leggen we te drogen. Daar maken we droogboeketjes van of de droogbloemen gebruiken we bijvoorbeeld op kaarten.

In de winter kun je zomaar een pindakrans tegenkomen in de winter. Ook deze maken we met de deelnemers helemaal zelf.

Tijdens de appeloogst kun je zomaar een zak met moesappelen kopen, om zelf appelmoes mee te maken.

Onze winkel is geopend van

Dag
Tijd
Melktap is 24 uur geopend
Dinsdag
10.00 – 17.00 uur
Woensdag
10.00 – 17.00 uur
Vrijdag
10.00 – 17.00 uur
Zaterdag
10.00 – 12.00 uur

Bestellen cadeaupakket

Houd rekening met de openingstijden van de winkel!