Spelregels tassen en automatische incasso

De tassen worden op dinsdag en woensdag naar de verschillende afhaalpunten gebracht en bezorgd. Op verschillende afhaalpunten staat een houten kast waar je zelf de tas uit kunt halen. In de bebouwde kom van Dalfsen kun je je tas laten bezorgen. Geef bij de automatische incasso aan, welke plek je kiest om je tas op te halen of waar Joris Bezorgt je tas mag neerzetten.

Afhaalpunten

Dinsdag vanaf 15.00 uur

Plaats
Adres
Dalfsen
Boerderijwinkel Landjuweel de Hoeven
Dalfsen
Beatrixstraat 2
Dalfsen
Meesterserf 2
Dedemsvaart
Julianastraat 12
Lemelerveld
Vilstersestraat 5
Nieuwleusen
Westerveen 9
Ommen
Chevallereaustraat 5
Oudleusen
Schoolstraat 9
Witharen
Balkerweg 60

Dinsdag vanaf 17.30 uur

Plaats
Adres
Hasselt
Buiten de Enkpoort 2

Woensdag vanaf 12.00 uur

Plaats
Adres
Zwolle Aa-landen
Fivel 87
Zwolle
Minstrel Music Assendorperstraat 95-1
Zwolle Zuid
Weerschijnvlinder 22
Zwolle Zuid
Luteijnmarke 28
Zwolle Zuid
Reysigerweg 3

Bezorging

Joris Bezorgt Woensdag vanaf 12.00 uur

Plaats
Adres
Dalfsen
Binnen de bebouwde kom

Automatische incasso

De facturering via automatische incasso doen wij achteraf. Je vult onderstaande automatische incasso in tot wederopzegging. De factuur krijg je vanzelf via de mail.

Jouw Groente- of fruittas

We zetten elke zaterdagmiddag op onze website wat je kunt verwachten in de tas en welk recept erbij hoort.

Is de geleverde papieren tas nog in goede staat? Dan vinden wij het fijn dat je deze weer inlevert bij de afhaalplaats of leg hem klaar voor Joris Bezorgt. Wij gebruiken de tassen graag opnieuw.

Helaas kunnen we geen rekening houden met vakanties, wel kun je de tas door iemand anders laten ophalen of de tas doneren aan de Voedselbank. Wil je de tas doneren? Stuur dan een email dan regelen wij dat jou tas bij de Voedselbank komt.

Doneer je tas

Bij speciale dagen en na feestdagen kan  de levering anders worden, dit laten we je weten via een briefje in de tas en op onze website.

Wil je de inhoud van je tas wijzigen, dan kan dit via het wijzigingsformulier voor vrijdag 17.00 uur. Wij zullen je wijzigingen dan voor de volgende week doorvoeren.

Wil je geen tas meer ontvangen, stuur ons dan een email. Wij zullen dan aangeven per wanneer je geen tas meer ontvangt en de automatisch incasso stopt. Afhankelijk van de dag van ontvangst van de mail kan het nog zijn dat je nog 1 week de tas ontvangt.

Stuur een email

Onze tassen worden met zorg samengesteld, toch kan er onverhoopt iets mis zijn gegaan. Of mocht je opmerkingen hebben, neem contact met ons op via telefoon of per mail.

Bel nu of mail ons

Wij leveren van 1 oktober t/m 1 mei ons vlees. Na 1 mei stopt automatisch de levering en het abonnement op vlees. In augustus nemen we contact met je op, of je opnieuw vanaf 1 oktober vlees wilt ontvangen in je tas.

Incasso formulier

Wis handtekening