Hard genieten!
Deze week was het de ‘week van ons eten’. Wat eten we met elkaar, waar komt het vandaan. En we hopen als biologisch en lokaal produceren boer toch een beetje zichtbaar te zijn in zo’n week. Nou deze week was dat zeker het geval! Dinsdag maakte Nadia Zerouali de lekkerste dingen van onze producten tijdens het ‘Ontmoet de boer diner’ in het Deltion in Zwolle. Een super bijeenkomst! Daarnaast hadden we op donderdag de winnaars van de schoolkantinechallenge van het Agnietencollege op bezoek die hier op foodcamp waren met LekkerBoer om zelf een springroll te maken onder begeleiding van een kok! Geweldig allemaal!! En als afsluiter gingen wij gisteravond eten bij onze klant Proefkamer het Reestdal. Wat een fantastische beleving. 6 gangen fine dining (kende de term ook niet) Midden in de keuken bij Kok Daniël. Alles lokaal geoogst! Zeker een hele grote aanrader!