Nieuwsbrief week 17

Op z’n paasbest

Zo staat het er hier bij! De bloesem in de fruitbomen. Het plantgoed op het land. De kalfjes mét de koeien in de wei. Dik genieten! En nu genieten van een heerlijk paasweekend met hopelijk wat voorjaarswarmte na de fantastische regen van afgelopen week! Geniet er van!

Let op! De vleespakketten lopen tot 1 mei! De laatste pakketten worden 29/30 april meegedaan in de tassen. Daarna starten we in september weer op. We zullen jullie van te voren op de hoogte houden! Bedankt voor jullie steun! Op dit moment lukt het bijna om alle koeien zelf te verkopen via de abonnementen en de winkel!

Deze week in de tas*

Groenten: Koolrabi/spinazie, andijvie/sla, venkel, prei, trostomaten

Fruit: Blauwe bes, peer, sinaasappel

Recept van de week

Gestoofde prei en tomaat

Ingredienten:

Bereiding:

  1. Verhit de olijfolie en bak hierin de stukken prei, knoflook en gedroogde tijm op een lage stand een paar minuten om en om.
  2. Roer de tomatenpuree en tomaatjes erdoor en bak een paar minuten mee. Blus af met de wijn en breng alles aan de kook.
  3. Zet de warmtebron laag en laat circa 20 minuten stoven zonder deksel op de pan. Breng op smaak met zout en peper. Garneer met wat takjes tijm.